19 Nisan 2011 Salı

Kızlar için yaptım, show yapmak istedim...

Evet Taner en doğrusunu sen söyledin ve olayı en iyi anlayan kişi de sensin! Survivor'da eninde sonunda bir show ve sen bu show'u en iyi yapabilensin...


Nihat Doğan geri adım atmak zorunda kalacak, çünkü sığındığı Türk-İslam sentezi liderlik anlayışının, tam da bu profilin Türkiye'deki temsilcilerinden birisi olan İbrahim Tatlıses'e zamanından başkaldırmış olan Asena karşısında şansı olmayacaktır. Bundan dolayı da Ünlüler ekibinde Nihat'a en sert eleştiriyi yapabilen kişi Asena'dır ancak şu da bilinmelidir ki Asena bunu içgüdüsel olarak yapıyor öyle olmasaydı bunun üzerine strateji geliştirir ve dün aksam barışma konusu sorulduğunda bocalamazdı. Çatışma bitmiş sayılmaz Nihat'ın bu konunun üzerine gitmesi Asena'nın da ciddi bir kadın taraftar kazanmasına neden olabilir.

Hayır Vedat yarışma sırasında da anlayamadın, hala da anlayamıyorsun Taner'ı, Taçmin ya da Ceyda'nın Taner'den korktuğunu düşünüyor olabilmen ayrıca kadınlar konusunda da vasat olduğunu gösteriyor bizlere. Taner'in onlara teşekkür ederkenki mutluluklarına dikkat etmemişsin sanırım. Aklın almıyor anlıyorum, ama bu gerçeğin ta kendisi. Çünkü Taner meydan okuyor ve bunu hep yapıyor kimse ile ortak olmak istemiyor, kimseden yardım istemiyor, anlayacağın sonunu düşünmüyor, bu da onlara heyecan veriyor, sen heyecan nedir bilir misin Vedat?

Yanılıyorsun Nihat, onlar sen yoksun diye kaybetmediler, senin desteğin olmadığı için bocalamadılar, onlar sadece sen ve Zeynep'i dışlamaktan korktular ve bu endişe onların rahat hareket etmesini engelledi, daha yeni yeni akıllarını topluyorlar, ama şunu da bilmelisin ki artık daha da hazırlıklı olacaklardır senin bu tür davranışlarına, özellikle Pascal, Ebru ve Asena.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder