7 Aralık 2013 Cumartesi

Biz kimiz?

Futbol ile ilgili araştırma yaparken bir spor klübünün biz kimiz kısmında yer alan ifadeler dikkatimi çekti, ifadeler şu şekilde: 
akhisarbelediyespor.com sitesinin amacı kimseye rakip olmak değil, ne haber siteleri, ne facebook sayfaları, ne diğer spor siteleri bizim rakibimiz. Bizim ziyaretçi kaygımız da yok. Sitenin herhangi bir yerinde reklam ya da ürün yerleştirme yok. Bu açıdan hiç bir ticari mantığımız ya da kaygımız yok. Amacımız Akhisarspor’u Akhisar kenti için hak ettiği yerlere getirmek. Kentimizin; takımlarımızla daha çok entegre olmasını sağlamaya çalışmak. Kimseye karşı art niyetli bir yaklaşımımız ya da mesafemiz yok.
Herkese eşit mesafedeyiz. Ancak tekrar belirtelim ki;bizim amacımız teknik anlamda habercilik yapmak değil. Taraftarların takımlarımızı takip ederken; kendi görüşlerini de dile getirebileceği ve beraberlik ruhunu güçlendirecek adımlar atmak. Umarım bunda başarılı olabiliriz. Bu başarı da ancak katılımcılar sayesinde olabilir. Bizi takip ederek, destekleyen herkese çok ama çok teşekkürler. Site açısından daha katılımcı bir yıl dileğiyle; 2013-2014 yılında Akhisar Belediye Spor’umuza  Süper Lig’de başarı ve kalıcı olma dileklerimizle.
Memleketin kafası karışık arkadaş!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder